Get Adobe Flash player

Εκδηλώσεις

 

 

5/4/2014

ΒLS-AED / PROVIDER COURSE- Πρόγραμμα εκπαίδευσης Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης με Αυτόματο Εξωτερικό απινιδωτή

 

ΧΩΡΟΣ: ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. – Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Το Σεμινάριο πιστοποιείται με αντίστοιχη βεβαίωση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

E.E.E.Π.Φ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ και οι εξής φορείς:

  1. Γ. Ν. Χαλκίδος
  2. ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Για τρίτη φορά πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο  στη Χαλκίδα στους χώρους του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ., στο οποίο εκπαιδεύτηκαν οι υπάλληλοι του Γ.Ν. Χαλκίδας και  πολίτες. Την διοργάνωση του σεμιναρίου ανέλαβαν η Διευθύνουσα του Νοσοκομείου Κα Σχοινά Κυριακή, το γραφείο Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας & Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Γ.Ν. Χαλκίδας και η διοικητική υπεύθυνη του ΚΕ.Φ.ΙΑΠ. Κα Λαλανιτη Ειρήνη. Η συμμετοχή υπήρξε μεγάλη τόσο από υπαλλήλους του Νοσοκομείου όσο και από άτομα εκτός του Νοσοκομείου.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

Υπάρχουν  στιγμιότυπα του σεμιναρίου στο link ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

 

23/12/2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 

13/12/2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Α.μεΑ. "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

 

9/11/2013

ΒLS-AED / PROVIDER COURSE- Πρόγραμμα εκπαίδευσης Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης με Αυτόματο Εξωτερικό απινιδωτή

 

ΧΩΡΟΣ: ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. – Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Το Σεμινάριο πιστοποιείται με αντίστοιχη βεβαίωση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

E.E.E.Π.Φ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ και οι εξής φορείς:

  1. Γ. Ν. Χαλκίδος
  2. ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Χαλκίδα στους χώρους του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ., στο οποίο εκπαιδεύτηκαν οι υπάλληλοι του Γ.Ν. Χαλκίδας. Την διοργάνωση του σεμιναρίου ανέλαβαν η Διευθύνουσα του Νοσοκομείου Κα Σχοινά Κυριακή, το γραφείο Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας & Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Γ.Ν. Χαλκίδας με το συντονισμό του ιατρού κου Φ. Δομάγιερ και η διοικητική υπεύθυνη του ΚΕ.Φ.ΙΑΠ. Κα Λαλανιτη Ειρήνη. Η συμμετοχή υπήρξε μεγάλη τόσο από υπαλλήλους του Νοσοκομείου όσο και από άτομα εκτός του Νοσοκομείου. Για το λόγο αυτό το σεμινάριο θα επαναληφθεί τον Ιανουάριο του 2014.Υπάρχουν  στιγμιότυπα του σεμιναρίου στο link ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

 

4/04/2013

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 η Κοινωνική Υπηρεσία του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ., σε συνεργασία με το Γραφείο Κίνησης του Κέντρου, πραγματοποιήσαμε ημερήσια εκδρομή στην Κύμη. Στην εκδρομή συμμετείχαν έξι εξυπηρετούμενοι του προγράμματος Κοινωνικοποίησης. Εργαζόμενοι και εξυπηρετούμενοι κάναμε βόλτα στη γραφική πόλη της Κύμης, διασκεδάσαμε (τραγουδήσαμε και χορέψαμε), φάγαμε στην παραλία και επιστρέφοντας απολαύσαμε τον καφέ και το γλυκό μας στην όμορφη Αμάρυνθο.

 

10/03/2013

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να γιορτάσετε μαζί μας

το γάμο του (μονάκριβού μας)

ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ

και όποιας άτυχης πέσει στο δρόμο του!...

Ο γάμος (της χρονιάς) θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00 πμ στο κτίριο του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. στο πρώτο χλμ. Νέας Αρτάκης - Ψαχνών.

 


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ):

ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Ν. Ευβοίας

ΚΟΧ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Α.μεΑ. Ν. Φθιώτιδας (Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας)

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Τρίτου Δημοτικού Σχολείου Ν. Αρτάκης

Συμμετέχει: ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία "Όλοι Μαζί"

 

10/03/2013

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - "Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη γιορτή του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ., την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, στο χώρο του Κέντρου. Εργαζόμενοι και εξυπηρετούμενοι διασκεδάσαμε και συγκινηθήκαμε παίζοντας το δρώμενο "Ο γάμος του Χαραλάμπη". Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν η πρώτη φορά που στήθηκε, στα πλαίσια του Κέντρου, μία γιορτή από τους εξυπηρετούμενους γι αυτούς, δηλαδή μία γιορτή στην οποία είχαν ουσιαστικά ενεργό ρόλο.

Η σπουδαία έκπληξη της εκδήλωσης ήταν η παρουσία και η συμμετοχή σε αυτήν του γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη Αλκίνοου Ιωαννίδη, ο οποίος, με μόνο μέσο την κιθάρα του, ολοκλήρωσε το γάμο τραγουδώντας το "Σήμερα γάμος γίνεται". Τον ευχαριστούμε θερμά για την σεμνότητα και την αγάπη, με την οποία μας αγκάλιασε.

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσοι με κέφι και περισσή αγάπη βοήθησαν στην άρτια πραγματοποίηση της γιορτής, δηλαδή τους εξυπηρετούμενους - ηθοποιούς: Κ. Τσότσο (γαμπρός), Ε. Ξηντάρα (νύφη), Α. Παπαθεοδώρου (πεθερός), Β. Νίκου (πεθερά), Γ. Πάττα (παπάς), Β. Τζιγιάννη, Ά. Σουκελή, Ά. Λειβαδίτη, Α. Χαλαστάρα (σόι), Μ. Μπαλτά (υποδοχή) καθώς και τους εθελοντές: Δ. Χαραλάμπους, Σ. Πανουτσόπουλο (μουσικοί) και Χ. Γκάβαλη (ηχητική κάλυψη). Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και βέβαια το έτερον ήμισυ του "γάμου": την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας.16/12/2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Ν. Ευβοίας, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία "Όλοι Μαζί", ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του τρίτου Δημοτικού Σχολείου Ν. Αρτάκης με τη χορωδία και τη θεατρική ομάδα του και τη χορωδία του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας "Τα πρώτα μου Μελωδήματα" συνδιοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την παρουσίαση θεατρικής παράστασης πλαισιωμένης από παραδοσιακά κάλαντα, προκειμένου να εορτασθεί η Γέννηση του Θεανθρώπου.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αγιασμός των υδάτων της θεραπευτικής πισίνας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομο.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 16-12-2012 και ώρα: 5:30 μ.μ στο κτίριο του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ., στο πρώτο χλμ. Ν. Αρτάκης-Ψαχνών.


22/06/2012

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 όσοι βρεθήκαμε στον προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου Βασιλικού αρχικά μαγευτήκαμε από τις πανέμορφες μικρές και μεγάλες χορεύτριες (και τους χορευτές), που με χάρη και άρτια τεχνική ακολούθησαν τους ήχους της εξαίσιας μουσικής. Κυρίως, όμως, συγκινηθήκαμε και  θαυμάσαμε τη γενναιότητα, την ομορφιά και τη δύναμη ψυχής της Βασιλικής Νίκου (εξυπηρετούμενης του ΚΕ.ΦΙ.ΑΠ), η οποία συμμετείχε, έχοντας δυναμικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, στην μουσικοχορευτική παράσταση, που διοργάνωσε η σχολή χορού της Δήμητρας Αγραφιώτη. Την παράσταση παρακολούθησαν, εκτός των άλλων, ομάδα από εξυπηρετούμενους και εργαζόμενους του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.


 

28/05/2012

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η θεατρική ομάδα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. Ν. Αρτάκης, στα πλαίσια των παραστάσεων που πραγματοποιεί από 13/5/2012-24/6/2012 με την κωμωδία του Μολιέρου "Ζωρζ Νταντέν", πρόκειται να δώσει μία παράσταση αποκλειστικά για τους εξυπηρετούμενους του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Η συγκεκριμένη παράσταση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2012, στον υπόγειο χώρο του πρώην δημαρχείου της Ν. Αρτάκης.

 

25/02/2012

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ


Το Σάββατο 25 Φλεβάρη 2012, ώρα 17.00-20.00 τρελό , αποκριάτικο γλέντι θα στηθεί στο χώρο του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ.) Ν. Ευβοίας.  Συνδιοργανωτές: ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Ν. Ευβοίας, Σύλλογος "Όλοι Μαζί", Μουσική Σχολή Χαϊκάλη, Εφτάχρωμη Πολιτεία-Καλλιτεχνικό Εργαστήριο.

 

28/01/2012

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012, ώρα 11.00, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α. Ν. Ευβοίας "Όλοι Μαζί" θα πραγματοποιήσει τη γενική συνέλευση των μελών του καθώς και τη γιορτή για την κοπή της πρωτοχροννιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κτίριο του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Ν. Ευβοίας (πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.μεΑ.).

 

17/12/2011

ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στο Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.με.Α. φορτωμένος μουσική, παραμύθια, τραγούδια και λιχουδιές. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, ώρα:11:00, στο χώρο του Κέντρου, θα μοιράσει τα δώρα του στους μικρούς και μεγάλους του φίλους με τη βοήθεια δύο πολύτιμων συνεργατών: του μουσικοσυνθέτη Τάσου Ιωαννίδη (δημιουργού του έργου «Λάχανα και Χάχανα») και της αφηγήτριας παραμυθιών Γιώτας Κολλέρη. Φορέστε το χαμόγελο και το κέφι σας και ελάτε να υποδεχθούμε όλοι μαζί τον Άγιο Βασίλη και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα σε μια ατμόσφαιρα αγάπης, μουσικής και παραμυθιών.

 

18/07/2011

Η βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας και οι Εκδόσεις Ακρίτας μας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ της Φώτως Σκορδά, την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.20/05/2011

Το ΚΕΚΥΚΑμεΑ Ν.Ευβοίας με τους εκπαιδευόμενους του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης σας προσκαλούν στο καλοκαιρινό Bazaar που θα πραγματοποιηθεί στο Κόκκινο Σπίτι (παραλία Χαλκίδας) από τις 30/05/2011 έως 05/06/2011. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 09:00-13:00 & 18:00-22:00.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ταβουλαρέα Ξανθή

Πληροφορίες / Οργάνωση: Παυλάκη Φλώρα

τηλ. επικοινωνίας: 22213 52108

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

01/04/2011

 

To K.E.K.Y.K.AμεΑ Ν.Ευβοίας σε συνεργασία με το Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Ευβοίας, το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το ΚΑμεΑ Χαλκίδας διοργανώνει ημέρα δενδροφύτευσης. Θα προηγηθεί ομιλία του Καντανολέων Νεκταρίου, Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Θα χαρούμε για τη συμμετοχή σας, και για την προσφορά σας στο περιβάλλον.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου μας.

06/04/2011 ημέρα Τετάρτη, ώρα 10:00

Πληροφορίες: Μπουτζικούδη Χριστίνα, 2221352116

 

 

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την πρόσκληση.

 

 

 


 

 

01/03/2011

Το ΚΕΚΥΚΑμεΑ Ν.Ευβοίας παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση "To Όνειρο του Σκιάχτρου" του Ευγένιου Τριβιζά, η οποία αποτελεί καλλιτεχνική δημιουργία της παιδικής σκηνής του Αεικίνητου Θεάτρου Ευρίπου, σε σκηνοθεσία Ράνια Νταλαχάνη-Βαλέρη και Λιάνα Μυλωνά. Η παράσταση θα πραγματοποιθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011, ώρα 19:00 στο χώρο του Κέντρου, με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ "Όλοι Μαζί".


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες: Παυλάκη Φλώρα, Πισκιτζής Σωτήρης, τηλ. 22213 52108
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:


 

 

 


 

 

22/02/2011

To ΚΕΚΥΚΑμεΑ Ν. Ευβοίας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Μύτικα, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 18:00 θα πραγματοποιήσει μία ακόμη συνάντηση της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρησης (ping-pong). Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα Ευβοίας. Θα ακολουθήσει έξοδος σε καφετέρια.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Φ. Παυλάκη-2221352108 ή με τον κο Ν. Βιτζηλαίο-6983580995

 


 

25/02/2011

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 10.00 στο χώρο του ΚΕΚΥΚΑμεΑ θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο party. Τη γιορτή εμπνεύστηκε η εθελόντρια Ξανθή Ταβουλαρέα και θα την κάνει πράξη σε συνεργασία με το προσωπικό του Κέντρου. Σας περιμένουμε με μάσκα, ρόπαλο, σερπατίνες και ότι άλλο επιθυμείτε...!!

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Φ. Παυλάκη-2221352108


 


 

01/02/2011

Το ΚΕΚΥΚΑμεΑ Ν.Ευβοίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Παρασκευή 11/02/2011 και ώρα 12:00 στο Κέντρο μας.

 


 

12/01/2011

Το ΚΕΚΥΚΑμεΑ Ν.Ευβοίας σε συνεργασία με τους γονείς και τους κηδεμόνες των εξυπηρετούμενων του Κέντρου, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 14/01/2011 και ώρα 10:00 στο χώρο του, συνάντηση με θέμα: "Σύσταση συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των εξυπηρετούμενων του Κέντρου". Στόχος της συνάντησης είναι η διεξαγωγή ουσιαστικής συζήτησης για τη δημιουργία ενός συλλόγου από και για τα άτομα που εξυπηρετούνται από το Κέντρο. Απώτερος  σκοπός τόσο του Δ.Σ. και του προσωπικού όσο και των εξυπηρετούμενων είναι η ανάληψη εκείνων των δράσεων που θα βοηθήσουν στην ενδυνάμωση του Κέντρου μέσα από τη στελέχωσή του με περισσότερο και καλύτερα εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και μέσα από την υλοποίηση περισσότερων και αρτιότερων εκπαιδευτικών και θεραπευτικών προγραμμάτων. Μόνο έτσι το Κέντρο θα είναι σε θέση να "αγκαλιάσει" το σύνολο του πληθυσμού των Ατόμων με Αναπηρίες του Ν. Ευβοίας.

1ο χλμ. Νέας Αρτάκης - Ψαχνών. Πληροφορίες: Παυλάκη Φλώρα - τηλ.: 22213 52108, email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 


 

29/12/2010

To ΚΕΚΥΚΑμεΑ Ν. Ευβοίας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Μύτικα, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010, ώρα 18:30, θα κάνει μια εκδήλωση γνωριμίας στα πλαίσια της έναρξης ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρησης (ping-pong). Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, θα λάβει χώρα στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα Ευβοίας.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Α. Βιτζηλαίου - 694 44 68 009


 

29/11/2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΚΕΚΥΚΑμεΑ Ν. Ευβοίας μέσα στα πλαίσια εθελοντικής ενημέρωσης από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων στοχεύει να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης για τους εξυπηρετούμενους του Κέντρου. Σε μια πρώτη προσπάθεια ενημέρωσης και με αφορμή την ημέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες  είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσουμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των ατόμων που εξυπηρετούνται από το Κέντρο μας την Παρασκευή (03/12/2010) και ώρα 11 : 00 σε ενημερωτική συνάντηση κατά την οποία θα συζητηθούν τα παρακάτω προτεινόμενα θέματα:

- Ανάπτυξη φύλλου (αγοριού – κοριτσιού)

- Φροντίδα σώματος (στην παιδική – εφηβική ηλικία και ενήλικη ζωή)

- Πρόληψη και ενημέρωση σεξουαλικών επαφών

- Διαφυλικές σχέσεις (σεξουαλικότητα)

με ομιλήτρια τη γυναικολόγο – σεξολόγο – ιατρό κ. Ιωάννα Παύλου με σκοπό να πληροφορήσει το κοινό, να ακούσει τις ανησυχίες, το άγχος, τα προβλήματα σας, να απαντήσει στις όποιες ερωτήσεις έχετε επί των θεμάτων, να συνεργαστεί μαζί σας στην επίλυση όσων απ’ αυτά άπτονται των ειδικοτήτων της και σας απασχολούν.

Ας είμαστε όλοι παρόντες γιατί τα προβλήματα των παιδιών σας είναι και δικά μας. Ας τα αντιμετωπίσουμε μαζί.

Πληροφορίες: Μπουτζικούδη Χριστίνα -Κοινωνική Λειτουργός, τηλ. 22213 52113

Κατεβάστε ΕΔΩ την πρόσκληση.